top of page

Nieuws en nieuwigheden 

2021

IJssalon Bij Sandy bestaat 15 jaar, hoera!

 

Om dit te vieren zullen er dit jaar verschillende nieuwigheden komen. Houd zeker onze Facebook pagina in de gaten!

 

Om te beginnen zal u vanaf nu ook bij ons kunnen genieten van een heerlijke cappuccino, latte macchiato of  echte verse chocolademelk!

Daarnaast is ons terras vernieuwd! Afhankelijk van hoe de corona-situatie het toelaat, zullen er ook mooie zitgelegenheden komen aan de overkant op de dijk (uit de wind).

En voor de zomer met het gezin naar zee en dan lekker een huisbereide ijscoupe met melk van eigen hoeve?

Of samen met vrienden/ vriendinnen genieten van heerlijke milkshakes of freakshakes…

Het kan binnenkort (hopelijk) allemaal!

 

Kom het zelf ervaren en laat ons weten wat u er van vond door ons te liken en een berichtje te sturen op onze Facebook pagina: “Bij Sandy” of geef ons een review op google.


Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen !

Graag tot dan!

Sandy en team

2020

Op 8 april kregen wij de officiële mededeling dat wij voortaan deel uitmaken van het repertorium van Belgische Ambachtslieden.  Een titel waar wij best fier op zijn !

2019

In het voorjaar van 2019 werden wij door het vakblad Veeteelt geïnterviewd.  Klik hieronder om de volledige bedrijfsreportage te lezen.

Gedurende het ganse jaar loopt het project Schoon Boeren in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.  Samen met 5 andere landbouwfamilies uit Damme, Brugge en Knokke-Heist worden wij een gans jaar in de kijker gezet en worden allerhande activiteiten georganiseerd.  Op de website www.schoonboeren.be vindt u de volledige bedrijfsreportage terug.

Ambacht in de kijker.png
bottom of page